.

.

aibiin 7x5ft Сладък Фон за 1-ви Рожден Ден, Поничка, Десерт, С Първия Рожден Ден, Украса за Парти за Момичета, Детски Бонбони, Сладолед, Цветни Ленти, Фон За Снимки, Банери, М?

aibiin 7x5ft Сладък Фон за 1-ви Рожден Ден, Поничка, Десерт, С Първия Рожден Ден, Украса за Парти за Момичета, Детски Бонбони, Сладолед,

BGN 0.33

Сума
Налично за поръчка

Размер : 7 фута до 5 фута (ширина 21 m х височина 1,5 м).Материал : Висококачествена тънък винил професионална кърпа за снимане без джобове, лесен и удобен в переноске.Характеристики : Подобрена дигитален печат ярки цветове, ясна, реалистична, с висока резолюция, ясна яснота, може да бъде внимателно избършете за лесно почистване.Работа за : Фон за 1-ви рожден ден Sweet One могат да се използват като тапети, пердета, покривки, декорации и т., вечер може да се използва като бизнес знаме плакат за сватба, рожден ден, бебе душ и т., портрет на премиум-клас, или фонова опора за фотобудки и т. Други услуги : Фон за снимки с пончиком и десерт от първият ден на раждането Могат да се персонализират, бърза доставка, по всякакви въпроси можете да се свържете с нас директно.За размер : Размер на този фон 7x5 фута по-подходящ за правене на снимки на деца.Ако имате нужда от голям размер, ние можем да подкрепят персонализирани размер и персонални фигура за коригиране на фона.Моля, оставете ни съобщение или изпратете електронно писмо.Моля, обърнете внимание : 1. Само един фон за снимки (в сгънат вид).Поставка за фон и клипове в комплекта не са включени. Основната снимка на продукта е предназначен за показване на ефекта, поставка за фон в пълен комплект не е включена 3. Всички компютърни екрани се различават цветокоррекцией, незначителна разлика в цвета-това е нормално по отношение На гънки : за облекчаване на транспорта и опаковането на този фон за снимки ще бъде изградена, преди да го изпратите, това ще доведе до образуване на гънки.

Повече информация

Най-добри оферти в категория