.

.

Othmro Фалшива Камера за Сигурност Пластмасов Фалшив Камера за ВИДЕОНАБЛЮДЕНИЕ, Система за видео наблюдение, Захранван с Батерии за дома На Открито На Закрито Защите?

Othmro Фалшива Камера за Сигурност Пластмасов Фалшив Камера за ВИДЕОНАБЛЮДЕНИЕ, Система за видео наблюдение, Захранван с Батерии

BGN 0.33

Сума
Налично за поръчка

[Цвят] Черен, Бял [Здрав материал] - Тази фалшива камера за сигурност, е направена от пластмаса. [Приложения] - Защита на своите домове, магазини и бизнес.Използвайте както за вътрешно така и за външно приложение. [Спестете пари и ефективно] - Фалшиви камери за подобряване на вашите ценности за сигурност.Повишете своята безопасност за малка такса, в сравнение с конвенционалните камери.Ефективен начин да разколебае престъпниците. [Лекота на инсталиране на] - Бързо и лесно се закрепва към тавана или стената с помощта на приложените винтове.Няма кабели, необходими са батерии (не са включени в комплекта). [Цвят] Черен, Бял. [Здрав материал] - Тази фалшива камера за сигурност, е направена от пластмаса. [Приложения] - Защита на своите домове, магазини и бизнес.Използвайте както за вътрешно така и за външно приложение. [Спестете пари и ефективно] - Фалшиви камери за подобряване на вашите ценности за сигурност.Повишете своята безопасност за малка такса, в сравнение с конвенционалните камери.Ефективен начин да разколебае престъпниците. [Лекота на инсталиране на] - Бързо и лесно се закрепва към тавана или стената с помощта на приложените винтове.Няма кабели, необходими са батерии (не са включени в комплекта).Описание на продукта Описание : Това е фалшив камера за наблюдение.

Повече информация

Най-добри оферти в категория