.

.

Настолна игра Ravensburger Disney Злодейская стратегия за деца от 10 и повече години - Носител на наградата най-добра игра на годината през 2019 г.

Настолна игра Ravensburger Disney Злодейская стратегия за деца от 10 и повече години - Носител на наградата най-добра игра на годината

BGN 23.33

Сума
Налично за поръчка

Герои, които обичате - В тази асиметрична настолна игра, изберете един от 6 култови злодеи на дисни, всеки от които своите коварни цели Играй с група верни фенове на "Дисни", любителите на класическите стратегии или на цялото семейство. "Дисни" Villainous идеален за всяка игра ч. и ще се превърне в чудесен подарък за любителите на Дисни!.Ясни инструкции - Лесно смилаема благодарение на ясни инструкции!Всеки от 6 злодеи имат свой собствен екскурзовод, и тези водачи ви вдъхновяват стратегии и съвети за развитието на най-успешен план за победа!.Съвместимост - в "Дисни" Villainous може да се играе както самостоятелно, така и с други игри на линия Villainous : Злото идва мислете, зъл до мозъка на костите си и напълно убогим. Игра на годината 2019 - Disney Villainous получи престижната награда "Игра на годината" на Награди TOTY 2019.

Повече информация

Най-добри оферти в категория