.

.

Набор от Домино за възрастни, семейства и деца на възраст от 9 и повече години - Комплект Домино Double Nine за класически настолни игри - Набор от Домино за семейни игри - ?

Набор от Домино за възрастни, семейства и деца на възраст от 9 и повече години - Комплект Домино Double Nine за класически настолни

BGN 12.13

Сума
Налично за поръчка

Моля, ОБЪРНЕТЕ ВНИМАНИЕ, че Предишните версии на този продукт са включени метални нитове в средата на всяка плочкаПоследната версия не включва метални нитове, тъй като повечето купувачи не дай им предпочитания. [ИГРАЧКИ $ ИГРИ за СЕМЕЙСТВО] : Набор от домино за възрастни, семейства и деца на възраст от 9 и повече години, подаръци за Свети Валентин за него, включва 55 плочки домино, класически комплект домино в черен грах слонова кост в кафяв дървен калъф.Двоен комплект от 9 костяшек домино пронумерован по стандартната система, маркирани с интервал или с углубленными точки 1-9 в двата края, както обикновено се случва в класическа игра на домино. [ПЕРФЕКТНО КАЧЕСТВО] : Dominoes double 9 се състои от здрави плочки с назъбвания и добре прилага точки, които в скоро време не выцветут и ще ви осигури продължителна употреба.Точка на всяка от 55 плочки раздадени на висококачествена екологично чиста боя.Висококачествена найлонова конструкция. [ПЕРФЕКТЕН РАЗМЕР] : Идеалното тегло и баланс за всяка от групите double nine dominoes гарантират, че те са създадени за продължителна шега!Всяка плочка има размери 0,35 инча x 1 " x 2 инча (9 mm x 25,4 мм x 51 мм) за перфектен размер и баланс.Всяка плочка на доминото слонова кост 55 е стилен ретро вид. [ПОТРЕБИТЕЛ] : Double 9 dominoes set - това е класически настолни комплекти домино, които ще доставят удоволствие на цялото семейство и приятели, идеална играчка за момчета и момичета!Отличен за празнични събирания, за пътуване и къмпинг, този комплект ще бъде отличен подарък.

Повече информация

Най-добри оферти в категория