.

.

Състав на зърното, Линийка за измерване на размера на фланец, Линия за измерване на размера на мек Силикон за хидроизолацията, Линийка за измерване на размера на мо?

Състав на зърното, Линийка за измерване на размера на фланец, Линия за измерване на размера на мек Силикон за хидроизолацията, Линийка

BGN 0.67

Сума
Налично за поръчка

【Новородени майките трябва да бъдат леки, гъвкави, мека, еластична и безопасни за кожата 【Безопасен материал】 Нашата линия от зърното е изработена от хранително-силиконов материал, мека и безвредни, без острата миризма, без чеп, няма драскотина на кожата, безопасно и надеждно, има дълъг срок на служба. 【Мека линия с дължина 1,5 м】 Ние предлагаме гъвкава линия с дължина 1,5 м за наблюдение на промените тялото си по време на бременността и подкрепа за грижа за тялото младите майки по време на раждането възстановяване.Характеристики на измервателните Линии за меки силиконови Зърна : 1. Състав на зърното за младите майки, ще ви помогне да изберете удобен размер на фланеца или flap молокоотсоса, да се избегне болката при сцеживании. Изработен от хранително-силиконов материал, мека и безвредна, без острата миризма, без чеп и не драскотина на кожата. Свързани 150-сантиметър рулетка помага на младите майки да следите промените в тялото след раждането, като правят необходимите корекции по време на раждането възстановяване.Как да използвате : Привеждане в дупката на нашата силиконовата измервателна линия от зърното с зърното, изберете дупка, която удобно е, без употреба на сила.

Повече информация

Най-добри оферти в категория