.

.

Healeved 6 бр. за Многократна употреба Накладки за Хранене, Накладки За Кърмене, накладки за Кърмене, Миещи Накладки за сутиен за Кърмене Срещу галактореи, Накладки за с?

Healeved 6 бр. за Многократна употреба Накладки за Хранене, Накладки За Кърмене, накладки за Кърмене, Миещи Накладки за сутиен за

BGN 4.36

Сума
Налично за поръчка

памукСУТИЕН за кърмене - най-добрият избор за кърмещи майки.Портативен за носене.МИЕЩИ се УПЛЪТНЕНИЯ ЗА ХРАНЕНЕ - Изработени от висококачествен материал, тези тампони са много нежни за чувствителна кожа.КЪРМЕНЕТО - -Предназначен за бременни жени.ПОДЛОЖКИ ЗА ЗЪРНАТА на гърдите ПРИ кърменето - да Пере, утолщающиеся, дишащи и дълъг живот за продължителна употреба.АБСОРБИРАЩИ ПОДЛОЖКИ ЗА ГЪРДИТЕ - тънки херметични подложки, които запазват вас сухи ден и нощ в продължение на много часове с голям комфорт и ефективност.Списък на пакетите 6 x Антигалакторея Уплътнение Характеристики - Цвят : както е показано на прокладках за кърмене. - Размер : около 12 x 7 x 0,8 виж - Материал : Памук за кърмене. - Най-добрият избор за кърмещи майки.Портативен за носене пере подложки за сутиена за кърмене. - Специално разработени за бременни жени уплътнение за кърмене. уплътнение за защита от галактореи -тънки херметични подложки, които запазват вас сухи ден и нощ в продължение на много часове с голям комфорт и ефективност за Многократна употреба подложки за хранене. - Миещи се, утолщающиеся, дишащи и трайни Абсорбиращи подложки за гърдите с продължително използване.

Повече информация

Най-добри оферти в категория