.

.

Преносим помпа за Изпомпване на гуми Cabilock Портативен Въздушен Помпа За Помпане на Гуми Преносим Компресор Помпа 12V Надуване Дефлатора за Лодки Басейна на Автомоби?

Преносим помпа за Изпомпване на гуми Cabilock Портативен Въздушен Помпа За Помпане на Гуми Преносим Компресор Помпа 12V Надуване

BGN 1.33

Сума
Налично за поръчка

Кабели и въздушни кранове са удобни при съхранение и не заемат много място също така са подходящи за мотоциклети, велосипеди, топки, гумени лодки, крайбрежни плажни легла, надуваеми играчки и т. са Подходящи за всички автомобилни гуми 12 В, особено 4x4, автомобили със среден размер, камиони с тегло до 2 тона, елитни и други гуми по-голям размер, с голям обем и бърз накачиванием.Снабден с пълен набор от дюзи за изпомпване на гуми, които могат да се използват за различни цели, като надуваеми лодки, въздушни възглавници, надуваеми играчки, надуваеми топки и т. Уважаеми купувачи, поради светлинни ефекти, яркостта на дисплея, ръчно измерване и т. могат да бъдат малки разлики в цвят и размер между фотография и действителната стока.Искрено се надявам, че ще можете да се разбере!Благодаря ви!.Ние отдаваме голямо значение на всеки поръчка на клиента, така че е строго контрол на всеки детайл.За всякакви въпроси, моля, пишете ни и ни изпратете съобщение.Ние ще направим всичко възможно, за да разреши тези проблеми навреме.Описание на Този преносим електрическа помпа за изпомпване на гуми 12 позволява бързо и безопасно помпа за гуми.

Повече информация

Най-добри оферти в категория