.

.

Универсални вериги за сняг на гуми за автомобили, Определени от 2 Вериги за Сняг на гуми, Аварийно-Мини на Тяговите вериги за гуми, Вериги за Мини Заледени пътища, Ка?

Универсални вериги за сняг на гуми за автомобили, Определени от 2 Вериги за Сняг на гуми, Аварийно-Мини на Тяговите вериги за гуми,

BGN 1.67

Сума
Налично за поръчка

【Висококачествени мини вериги за гуми】- устойчива на плъзгане верига за сняг на гуми, изработени от висококачествена стомана, утолщенного TPU, стоманени шипове и закрепване на алуминиеви сплави, за да гарантира здравина и дълготрайност 【Висока производителност】 - Независимо от това, остана ли в пясък, кал, сняг, лед, при скалолазании или други катери, тази верига за сняг да ви помогнат бързо да се измъкнем от неприятностите и ще осигури безопасно и безотказност на шофиране. 【Лесна инсталация вериги за гуми】- Писта за автомобилни гуми е лесен за инсталиране и безопасен за използване, можете да зададете за няколко минути, без използване на домкрата или преместване на превозното средство. 【Отлична устойчивост на хлъзгане】- Подходящ за пътни условия като покрити със сняг, мръсни или леден пътя, осигурявайки плавно шофиране с по-малко вибрации и шум. 【Определете модел на веригата】 - Моля проверете точния си размер на гумата, за да се уверите, че тези вериги за гуми правилно са подходящи за вашето облекло.Можете да съобщят в центъра за обслужване на клиенти на своя модел гуми, преди да купите. 【Висококачествени мини вериги за гуми】- устойчива на плъзгане верига за сняг на гуми, изработени от висококачествена стомана, утолщенного TPU, стоманени шипове и закрепване на алуминиеви сплави, за да гарантира здравина и дълготрайност. 【Висока производителност】 - Независимо от това, остана ли в пясък, кал, сняг, лед, при скалолазании или други катери, тази верига за сняг да ви помогнат бързо да се измъкнем от неприятностите и ще осигури безопасно и безотказност на шофиране. 【Лесна инсталация вериги за гуми】- Писта за автомобилни гуми е лесен за инсталиране и безопасен за използване, можете да зададете за няколко минути, без използване на домкрата или преместване на превозното средство. 【Отлична устойчивост на хлъзгане】- Подходящ за пътни условия като покрити със сняг, мръсни или леден пътя, осигурявайки плавно шофиране с по-малко вибрации и шум. 【Определете модел на веригата】 - Моля проверете точния си размер на гумата, за да се уверите, че тези вериги за гуми правилно са подходящи за вашето облекло.Можете да съобщят в центъра за обслужване на клиенти на своя модел гуми, преди да купите.Вериги за сняг здраво закрепени на гумите, осигурява перфектно сцепление на хлъзгави повърхности.Вериги за сняг също еднакво добре да работят независимо от това, остана ли те в пясък, кал или сняг.

Повече информация

Най-добри оферти в категория