.

.

6699 Преносим Коммунальный помпа капацитет 1/6 с. л., Потопяема Малък Резервен Картера на Помпата за Източване на водата от Наводнени къщи, Мазе, Басейн, Гореща вана, Бе?

6699 Преносим Коммунальный помпа капацитет 1/6 с. л., Потопяема Малък Резервен Картера на Помпата за Източване на водата от Наводнени

BGN 1.67

Сума
Налично за поръчка

【Удобен помпа със стабилни резултати】 энергоэффективный двигател с мощност от 1/6 конски сили със защита от топлинни претоварване за осигуряване на безопасност и по-дълъг срок на служба може да премахне максимум 1100 литра вода за един час по хоризонтала 【Ефективен ръчен дренажна помпа】 Той работи с помощта на лесно свързване, идеална за премахване на чиста вода, може да намали нивото на водата до 1/12". Экранированное вход дупка предотвратява попадането на големи частици в помпата.Не е подходяща за мръсна вода. 【Лесна инсталация】 Приложените адаптери за лесно свързване на маркучите за бързо източване.В комплекта са включени две пластмасови адаптер за маркуч GHT 3/4" за градински маркучи и 1" за плоски тръби от PVC. * Този продукт не е подходящ за мръсна вода и работа с расширяемыми маркучи. 【Малко помпа с преносимостта】 Той се различава преносимостта при малки размери : 5.9 инча в диаметър * 8,3 инча височина.Можете лесно да го публикувате, за да изпомпва вода навсякъде без излишни движения и прибрани в килера след употреба, но при това, той не ще отнеме много място. 【Подходящи за различни условия изпомпване на】Потопяема помпа е предназначена за премахване на вода в домашни условия.Помпа може да се използва за обслужване на прояснителя и дехидратация.Блок е изработен от удароустойчив коррозионностойкого пластмаса. 【Клиент за първи път】 Гаранция една година без проблеми гарантирана.По всеки въпрос, моля, не се колебайте да ни пишете в нашия магазин и натиснете "задай въпрос" или на поддръжка пишете ни по електронната поща, ние ще ви отговорим в рамките на 24 часа. 【Удобен помпа със стабилни резултати】 энергоэффективный двигател с мощност от 1/6 конски сили със защита от топлинни претоварване за осигуряване на безопасност и по-дълъг срок на служба може да премахне максимум 1100 литра вода за един час по хоризонтала. 【Ефективен ръчен дренажна помпа】 Той работи с помощта на лесно свързване, идеална за премахване на чиста вода, може да намали нивото на водата до 1/12".

Повече информация

Най-добри оферти в категория