.

.

Healeved 3 бр. Протектор за нокти, Защита за палеца, Силиконови Ръкавици с един пръст, Силиконови Протектори за Пръсти, Защита за палеца, за Защита на Смучене на палеца, С?

Healeved 3 бр. Протектор за нокти, Защита за палеца, Силиконови Ръкавици с един пръст, Силиконови Протектори за Пръсти, Защита за

BGN 3.00

Сума
Налично за поръчка

Juguetes Bebé : Мека, гъвкава, не са силиконови материали, които не възпрепятстват развитието на малък мотор за децаИграчки за възрастни : Безопасни : Този калъф за детски пальчиков е изработен от хранително-силикон, , сигурно и за това, че детето може да го хапят.Детска играчка : - Също така може да е за бебе от 6 месеца и по-големи.Силиконови детски играчки : защита за пръстите на новороденото се Регулира : Многоточечная затвори дизайн : Многоточечная бравата позволява свободно регулиране на плътност в съответствие с дебелина ръцете на детето. Играчка-пъзел : Облекчаване на болката на венците - силиконов калъф може да помогне на детето да се облекчи болката във венците и растеж на зъбите, при тази форма на пръстите на дете не ме боли.Пратката включва 3 x защита за бебешки отпечатъци Характеристики -Размер : 9x6x5 см бебешки проходилки. - Сигурно и Този калъф за детски пальчиков е изработен от хранително-силикон, , сигурно и за това, че детето може да хапе ноктите за възрастни. - Материал : Силикон деца, смучещи палеца. - Цвят : Както е показано на фигура, предпазител за смучене на палеца на бебето. - дете от 6 месеца и по-големи със запушалка за смучене на палеца си.

Повече информация

Най-добри оферти в категория