.

.

Nishine Найлонови ленти на главата и панделки за малки момичета, лъскави ленти за коса с лък, Аксесоари за коса За Новородено, подаръци за партита, Душ (комплект-6 броя)

Nishine Найлонови ленти на главата и панделки за малки момичета, лъскави ленти за коса с лък, Аксесоари за коса За Новородено, подаръци

BGN 2.67

Сума
Налично за поръчка

Опаковка : 6 бр х детски гумени ленти за косаМатериал : Изработен е от висококачествена лента, шифоновый цвете. Размер : обиколка на главата : 15 инча, подходящ за дете 0-5 години.Това е специално разработен аксесоар за вашето дете, е подходящ за фотосесии или всякакви специални случаи.Детски превръзка на главата са с класически дизайн, ще направят вашето малко по-модерен, атрактивен и сладък.Характеристики : 1. Превръзка на главата изключително чаровни и модерни, уникални, разработени за детски снимки, както и други особени случаи; 2. Вие ще получите 6 бр. висококачествени меки чалми на главата, подходящи за всеки повод и по всяко време на годината; 3. Те могат добре да се обърне за бебета, момичета, всички те са 100% ръчна изработка, идеален подарък за себе си, приятелите или семейството.Материал : тези лента за коса изработена от висококачествен найлон лента съответствие с пайети, те са устойчиви и са безвредни за всички; Цвят : общо 6 цвята, ще получите по 1 за всеки цвят, както е показано на снимките на проби.всички те са много сладки и цветни; Размер : Приблизително обиколката на главата : 13"-18", подходящ за дете 0-5 години; Състояние : 100% чисто нова.

Повече информация

Най-добри оферти в категория