.

.

Инструмент за масаж на Очите и лицето, Пръчка За Стягане на очите Sbla, Топло Загряване, Вибрация, Силен Тон, Умора на очите, Подуване на Очите, Тъмни Кръгове, Торбички ?

Инструмент за масаж на Очите и лицето, Пръчка За Стягане на очите Sbla, Топло Загряване, Вибрация, Силен Тон, Умора на очите, Подуване

BGN 2.67

Сума
Налично за поръчка

❤️ ГРИЖА ЗА кожата ОКОЛО очите е 4 В 1: Sbla eye lift палки съчетава в себе си въвеждането на отрицателни йони, вибрация, масаж и горещ компрес в една бутилкаМасажор за очи Vani ще помогне на кожата ви да се избегне изсушаване. ?МОЩНО УСТРОЙСТВО "ВСИЧКО В ЕДНО": Пръчка за стягане на очите осигурява топлинна микровибрации (12 000 об/мин) и червена / синя светлина.Идеално за масаж на лицето. ?ВИБРИРАЩ МАСАЖ :В режими "Грижа за очите", "Усвояването" и "Лифтинг" усещане за вибрация помага да се стимулира жизнеспособността на клетките и спомага за циркулацията на кръвта.По този начин, този инструмент за отстраняване на грима от очите е всъщност също е массажером за лице. ? ЛЕСНО И ПРЕНОСИМО управление на: Работи само тогава, когато ръката се намира на сензорна лента, а масажът на главата влиза в контакт с кожата.Автоматично изключване след 2 минути да останат неизползвани. ?КАКВО ПОЛУЧАВАТЕ ? : Перфектен подарък ! 1 × Масажор за лице за жени в кутия за подарък, 1 × USB кабел 1 × Ръководство за потребителя, подходящи за Коледа, Нова година, Деня на Свети Валентин, Деня на майката и женски партита. ❤️ ГРИЖА ЗА кожата ОКОЛО очите е 4 В 1: Sbla eye lift палки съчетава в себе си въвеждането на отрицателни йони, вибрация, масаж и горещ компрес в една бутилка.Масажор за очи Vani ще помогне на кожата ви да се избегне изсушаване. ?МОЩНО УСТРОЙСТВО "ВСИЧКО В ЕДНО": Пръчка за стягане на очите осигурява топлинна микровибрации (12 000 об/мин) и червена / синя светлина.

Повече информация

Най-добри оферти в категория