.

.

10 X Заколок за Придаване на обем на Косата, Щипки за коса за Придаване на обем на Косата, Натурални Пухкави Щипки за Корените Коса, Щипки за коса, за Миг да се придаде ?

10 X Заколок за Придаване на обем на Косата, Щипки за коса за Придаване на обем на Косата, Натурални Пухкави Щипки за Корените Коса,

BGN 4.66

Сума
Налично за поръчка

【Концепция】 Скоба-валяк за боядисване на коса е проектиран като platypus, който е лесен за използване и плътно прилепнала към косатаС помощта на еластична извори удобно отваряне и затваряне, а също така и лесно да се формира пухкава бретон или къдрици. 【Увеличаване на обема на щипки за коса】 Увеличаване на обема на щипки за коса са изработени от материал ABS.Дизайн на клипса за дълга коса с выдалбливанием и повърхност, прави косата здрава, им е трудно отвалить, те не дърпайте и не травмируют кожата на главата. 【Здрав】 Издръжлив и лесен за моющийся, той многократно.Този девчачий прическа, лесна и щедра прическа, не само променя формата на главата и лицето, но и придава елегантност и си скъпи темперамент. 【Бързо завивка коса】Като обемът на ролкови клеми, които гладка корени, без маша, да ни помогне да създадете стилни къдрици и бързо да прибират ги, за да се придаде по-привлекателен вид. 【Стилен и практичен】 Подходящ за всички типове коса, лесна за експлоатация и може да създаде множество различни видове къдрици.Направете красива модерна прическа себе си. 【Концепция】 Скоба-валяк за боядисване на коса е проектиран като platypus, който е лесен за използване и плътно прилепнала към косата.С помощта на еластична извори удобно отваряне и затваряне, а също така и лесно да се формира пухкава бретон или къдрици. 【Увеличаване на обема на щипки за коса】 Увеличаване на обема на щипки за коса са изработени от материал ABS.Дизайн на клипса за дълга коса с выдалбливанием и повърхност, прави косата здрава, им е трудно отвалить, те не дърпайте и не травмируют кожата на главата. 【Здрав】 Издръжлив и лесен за моющийся, той многократно.Този девчачий прическа, лесна и щедра прическа, не само променя формата на главата и лицето, но и придава елегантност и си скъпи темперамент. 【Бързо завивка коса】Като обемът на ролкови клеми, които гладка корени, без маша, да ни помогне да създадете стилни къдрици и бързо да прибират ги, за да се придаде по-привлекателен вид.

Повече информация

Material:
ABS
Color:
Pink, Rose Red, Purple, Black, Royal Blue
Size:
10.5 X 2.8 Cm/4.1 X 1.1 In
Package includes:
10 Packs Hair volumizing clips root clip:
Notes:
1. Due to light and screen differences, the color of the item may be slightly different from the picture. Product attribute pictures are real pictures:
2. There is a slight error in manual measurement, please refer to the actual product.:
Най-добри оферти в категория