.

.

Въртящи се 3D Ключодържател за голф, за Мъже И Жени, Свързани с Голфа Подаръци за любителите на голфа, Рожден Ден, подарък за Коледа за Асоциации на голф-клубове, Отбо?

Въртящи се 3D Ключодържател за голф, за Мъже И Жени, Свързани с Голфа Подаръци за любителите на голфа, Рожден Ден, подарък за Коледа

BGN 2.00

Сума
Налично за поръчка

Издърпайте закопчалка 【Ключодържател 3 D с топка за голф, за Мъже И Жени】 : Въртяща се верига за ключове за голф се състои от два пръстена, вътрешен пръстен може да се върти, отличен подарък за новостите за голф, за мъже и жени, най-добрият подарък на тема голф, за момчета и момичета като бижута. 【Творчески подаръци футболни фенове на】 : Ключодържател за десктоп голф може да се превърне в отлична идея за подаръци, свързани с голфа, прикрепете го към своите ключовете, сумкам, рюкзакам и нека всички да знаят, че сте фен на голфа, най-добрите коледни подаръци за рожден ден за мъже и жени, които не можете да пропуснете. 【Размери на продукта】 : Диаметър на въртящата се брелков за голф е 1,2 инча, лесно да ги носите със себе си, и те могат да се комбинират с торби за голф, раници, ключовете от вкъщи, ключовете от колата и т., подходящи като подаръци на папата за голф, за да поднесе изненада. 【Здрав материал】 : 3 D халка за ключове за голф, изработени от сплав, която е здрава използва в продължение на дълго време, сладък и интересен въртящ се дизайн, идеални подаръци за любителите на голф, за мъже и жени, за които вие никога няма да съжалявате. 【Прилагането на】 : Ключодържатели за голф могат да станат отлични идеи за подаръци за голф, подходящи като подаръци за коледа, за рожден ден за играчите на голф, подаръци за треньори по голф за мъже и жени, подарък за годишнината, голф, спомен за голф партита за любителите на голфа, дедушкиных подаръци за голф от внуците си, уникални училище подаръци на карнавал за членове на асоциацията на голф, най-добрите подаръци за голф и за мъжете, и на жените като на по-добър избор.Издърпайте закопчалка. 【Ключодържател 3 D с топка за голф, за Мъже И Жени】 : Въртяща се верига за ключове за голф се състои от два пръстена, вътрешен пръстен може да се върти, отличен подарък за новостите за голф, за мъже и жени, най-добрият подарък на тема голф, за момчета и момичета като бижута. 【Творчески подаръци футболни фенове на】 : Ключодържател за десктоп голф може да се превърне в отлична идея за подаръци, свързани с голфа, прикрепете го към своите ключовете, сумкам, рюкзакам и нека всички да знаят, че сте фен на голфа, най-добрите коледни подаръци за рожден ден за мъже и жени, които не можете да пропуснете. 【Размери на продукта】 : Диаметър на въртящата се брелков за голф е 1,2 инча, лесно да ги носите със себе си, и те могат да се комбинират с торби за голф, раници, ключовете от вкъщи, ключовете от колата и т.

Повече информация

Най-добри оферти в категория