.

.

Течен осветител SUMEITANG + Набор от блестящи спрейове, Блестящо Люминизатор, осветител за лице и тяло Glow. Разполагане на Маркери Powder High Gloss Блестящ Спрей за Упорит грим ?

Течен осветител SUMEITANG + Набор от блестящи спрейове, Блестящо Люминизатор, осветител за лице и тяло Glow. Разполагане на Маркери

BGN 6.06

Сума
Налично за поръчка

【LIQUID МАРКЕРИ ILLUMINATOR】 Този течен крем-хайлайтер с осветляющими съставки придава на лицето и тялото леко трептене, като след леко докосване на слънцето натурални масла, растителни компоненти и овлажняващ екстракт от морски повишават еластичността, текстурата и еластичността на кожата. устойчив на трансфера, не оставя на разводите и петна по кожата.Лицето - красиво като грунд или смес с тонално крем.към това се добавя светлина към лицето за даване на него сияние. 【Высокоглянцевый блестящ спрей】 Спрей-хайлайтер с лека и фина освежаваща текстура natural хубаво е добра, чрез адсорбция, така че е добре да попада на кожата след употреба, ефективно подобрява стереоскопичен контура на лицето, помага да се абсорбира излишните мазнини и скриване на дефекти по кожата, прозрачна и без запушване на порите, с него кожата диша свободно, придава на лицето блясък и прави грима по-сияещ и очарователна. 【МНОГОКРАТНО ИЗПОЛЗВАНЕ на】Течен осветител го използвайте отделно за създаване на светоотражающего ефект стробиращо, фраза glitter спрей създава обемен образ с очарователен блясък.или ги добавите в своите кремове и лосиони, за да си мускули, засияли и се затяга!Използвайте това средство като хайлайтера навсякъде, подходящ не само за лицето, но и за много части на тялото, като ръцете, ключицата, ушни мивки, краката, раменете и така нататък. прави релеф на мускулите сияещ и релефни!.

Повече информация

Най-добри оферти в категория