.

.

Скъпа Временна Татуировка на Хелоуин, 32 Лист, Половината Ръкав за мъже, Жени и деца, Черни Реалистични Фалшива Татуировка на половината от Ръцете, Водоустойчив, Пан?

Скъпа Временна Татуировка на Хелоуин, 32 Лист, Половината Ръкав за мъже, Жени и деца, Черни Реалистични Фалшива Татуировка на половината

BGN 6.65

Сума
Налично за поръчка

【ВРЕМЕННИ ТАТУИРОВКИ 32 ЛИСТ 】 Временни татуировки с модели тигър, мечка, Вълк, Змия и орел са много индивидуални, можете да избирате различни модели, за да отговарят на различните интереси и потребности 【Водоустойчив И дълголетие 】 Временни татуировки CUTELIILI са произведени с използване на най-новите непромокаеми технологии и екологично чисти мастила, които не са токсични и да не предизвикват раздразнение на кожата. Можете да ги използвате по време на партита на басейна, на плажа и т. Обикновено това продължава 3-5 дни. 【 ЛЕСНО се нанася И отстранява 】 Преди да нанесете почистете и подсушете кожата, изрежете желаната фигура, махнете прозрачен защитен филм, нанесете фигура с лице надолу върху желаната област, намокрете хартията е влажна кърпа или гъба, изчакайте 20 секунди, махнете защитната хартия - и готово.Лесно се отстранява с алкохол, бебешко олио, зехтин, сапун и препарат за отстраняване на грим. 【ВИСОКО качество 】 Ефект фалшива татуировка на ръкава близо до истинска татуировка.Той може да заблуди другите, прилипнув към тялото си.Можете да го споделите със семейството и приятелите си.

Повече информация

Най-добри оферти в категория