.

.

10 БР. Силиций За Практикуване на Микроблейдинга, 1 мм Едностранен Модел, Черни, за да проверите за Микроблейдинга без мастило за Татуировки Веждите, за да проверите ?

10 БР. Силиций За Практикуване на Микроблейдинга, 1 мм Едностранен Модел, Черни, за да проверите за Микроблейдинга без мастило за

BGN 2.33

Сума
Налично за поръчка

Силиконов материал : Кожа за практикуване на микроблейдингом е изработен от силиконов материал, тя не съдържа никакви вредни вещества, без мирис, сигурна и трайна, мек и с добра еластичност, я не лесно да се скъса по време на работа Дебелина 1 мм : Всяка практическа изкуствена кожа е доста дебела, с дебелина 1 мм, може да използвате и двете страни, той може ясно да показват, че рисуваш, и за поддържане на вашата фигура и лигавицата.Количество на продукта : Вие ще получите 10 броя силиконови облицовки за практикуване на татуировки, всяка с шарките на веждите, лесна работа.Удобни За употреба - идеален за тренировка на веждите.Симулирайки структурни характеристики на човешката кожа, неговата структура е близка до структурата на човешката кожа, приятна за кожата и удобен за употреба.Без мастило : Позволете ми да се занимавам с дизайн в стил freestyle и татуировка, на практика-различни техники от контурирования до перушина и за нанасяне на татуировка. Силиконов материал : Кожа за практикуване на микроблейдингом е изработен от силиконов материал, който не съдържа вредни вещества, без мирис, сигурна и трайна употреба, мека и с добра еластичност, я не лесно да се скъса по време на работа. Дебелина 1 мм : Всяка практическа изкуствена кожа е доста дебела, с дебелина 1 мм, може да използвате и двете страни, той може ясно да показват, че рисуваш, и за поддържане на вашата фигура и лигавицата. СЕНЗОРЕН - Тези силиконови облицовки за практика съдържат както и ръбове, които подобряват усещането на кожата и да ви дадем опит за нанасяне на татуировка.

Повече информация

Item Type:
Tattoo Practice Skin eyebrow tattoo
Product Material:
Silicone
Product Quantity:
10PCS
Single Practice Skin Size:
Length:
Approx. 18.9 cm / 7.4 inches Width
Thickness:
approx. 1mm/0.04inch
Product Features:
No need pigment, scratch the skin of eyebrow tattoo practice.
Applicable object:
Suitable for beginners, eyebrow tattoo training institutions
Packing List:
10 x Microblading Practice Skin:
Най-добри оферти в категория