.

.

Ламповые Часовници Nixie с подсветка IPS, Творчески Електронни Часовници, Имитации на ламповых часа Nixie със Собствените си ръце и С 6-Битов IPS LCD екран, дисплей за 12 и 24 ча?

Ламповые Часовници Nixie с подсветка IPS, Творчески Електронни Часовници, Имитации на ламповых часа Nixie със Собствените си ръце

BGN 69.33

Сума
Налично за поръчка

【Креативен дизайн】 : Дизайн на тези електронни часовници вдъхновени от анимация "Steins;Gate"Благодарение на идеалното комбинация от полноцветного LCD дисплей и изискан тръба от кварцово стъкло ние не само имитируем интересна светлина тръба Nixie, но и отстраняваме недостатък кратък живот на традиционната тръба Nixie. 【Прозрачен дизайн е визуализация на】 : На много места той е покрит с кварцово стъкло с висок коефициент на топлопреминаване, можете да видите ясно вътрешна информация, а благодарение на потребителска RGB подсветка той осигурява мечтательное околното осветление. 【Изискан украшение】 : Основа от анодизиран алуминиева сплав с вградена механична обработка с ЦПУ и декоративен дизайн с прозрачна визуална печатна платка придават нотки на sci-fi стил киберпънк. готино!Идеален за декориране на вашия работен плот. 【Практични часовници】 : Вградена машина за висока точност RTC-чип 5ppm за да се гарантира точното броене на времето.Подкрепа за показване на времето във формат 12/24 часа, лесно се превключва. поддръжка на памет при спиране на тока, лесно се превключва между различните сценарии за употреба.В допълнение към аналогова лампа Nixie tube има и множество персонални скали, които могат да се сменят по желание.

Повече информация

Най-добри оферти в категория