.

.

Suoman за Samsung Galaxy S23 Ultra Защита на обектива на камерата, Метална защита на обектив от Закалено стъкло [Пълно покритие за Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 6,8-Инчов защита на обектива на ка?

Suoman за Samsung Galaxy S23 Ultra Защита на обектива на камерата, Метална защита на обектив от Закалено стъкло [Пълно покритие

BGN 2.33

Сума
Налично за поръчка

【Съвместима модел】 е Подходящ само за Samsung Galaxy S23 Ultra 5 G 6,8-инчов защитно фолио за обектива на камератаВисококачествена комбинация осигурява по-пълна защита на вашия телефон, моля, потвърдете размер на модели, преди да купите. 【Защита на обектива】 Метален обектива на камерата с пълно покритие защитава Samsung Galaxy S23 Ultra от повреди и износване.Защитно фолио може да предпази фотоапарат от падане или сериозни удари. 【Разнообразие от цветове】 Можете да изберете един и същи цвят, че и вашия телефон, или да опитате друга комбинация, цвят/ размер на фолио за обектива се основава на действителното цвят / размер на Samsung Galaxy S23 Ultra 5 G 6,8 инча.Ние също така предлагаме различни цветове, които можете да изберете и персонализирате. 【Лесна инсталация】 Топло съвет, преди да инсталирате : първата стъпка е да протирание на обектива (продукт е снабден с инструменти за монтаж принадлежности), втората стъпка е сваляне на филм с обектива, след отстраняване на първия слой защитно фолио лепило на защитен филм върху стъклото и внимателно натиснете филм на обектива след инсталирането, за да се превърне в трайна.

Повече информация

Най-добри оферти в категория