.

.

Писалка за телефон BoxWave за BLU Bold M6 (2021) (писалка за телефон от BoxWave) - Завъртане на притежателя SnapGrip, Наклонена поставка за усилване на задното захващане за BLU Bold M6 (2021) - ?

Писалка за телефон BoxWave за BLU Bold M6 (2021) (писалка за телефон от BoxWave) - Завъртане на притежателя SnapGrip, Наклонена

BGN 4.50

Сума
Налично за поръчка

? [ПИСАЛКА за ТЕЛЕФОН] Намалете умората на смартфон с помощта на наклон на притежателя на Snap GripТова малко устройство е закрепена към задния панел на вашия Bold M6 (2021) (или своята практика) и изпълнява функцията на усилвател за съединител за вашия смартфон.Няма повече кутрето с вашия смартфон!Лесно сжимайте го на показалеца и средния пръст!. ? [ДВУСТРАНЕН НАКЛОН] Наклонен държач Snap Grip има функция за двустранно накланяне, която го превръща в стабилна и надеждна стойка за гърба.Включете любимия си филм или видеоклип в You Tube, седнете удобно и се насладете, дори без да държите в ръцете Bold M6 (2021)!. ? [КОМПАКТЕН] Лесно се свива по-МАЛКО ОТ сантиметър, за да не пречат.Просто да го извадя, за да използвате. ? [ВИСОКО КАЧЕСТВО] е направен от здрав висококачествен поликарбонат, който е оценен за по-дълъг живот. ? [НАПРЕДНАЛ] Не просто всплывай (скучни).Вдигнете го на НОВО ниво : щелкайте, захватывайте и брезент с помощта на наклон на притежателя на Snap Grip!. ? [ПИСАЛКА за ТЕЛЕФОН] Намалете умората на смартфон с помощта на наклон на притежателя на Snap Grip.Това малко устройство е закрепена към задния панел на вашия Bold M6 (2021) (или своята практика) и изпълнява функцията на усилвател за съединител за вашия смартфон.Няма повече кутрето с вашия смартфон!Лесно сжимайте го на показалеца и средния пръст!. ? [ДВУСТРАНЕН НАКЛОН] Наклонен държач Snap Grip има функция за двустранно накланяне, която го превръща в стабилна и надеждна стойка за гърба.Включете любимия си филм или видеоклип в You Tube, седнете удобно и се насладете, дори без да държите в ръцете Bold M6 (2021)!. ? [КОМПАКТЕН] Лесно се свива по-МАЛКО ОТ сантиметър, за да не пречат.Просто да го извадя, за да използвате. ? [ВИСОКО КАЧЕСТВО] е направен от здрав висококачествен поликарбонат, който е оценен за по-дълъг живот.

Повече информация

Най-добри оферти в категория