.

.

Защитно фолио от ултра силна закалено стъкло VENA HD, което е съвместимо с Apple iPhone 14 Pro Max (6,7 инча) - 3 опаковки, (твърдост 9H, небьющееся стъкло) Филм, без мехурчета с Неръжд?

Защитно фолио от ултра силна закалено стъкло VENA HD, което е съвместимо с Apple iPhone 14 Pro Max (6,7 инча) - 3 опаковки, (твърдост

BGN 3.33

Сума
Налично за поръчка

[ИНСТАЛАЦИЯ без ПРОБЛЕМИ] Рамка за привеждане в съответствие, която влиза в комплекта, значително опростява процеса на инсталиране на защитния екран и точно се нанася върху екрана на телефона без никакви мехурчетаСамо едно докосване е антистатичен слой приклеится на екрана на вашето устройство. [ЗАЩИТНО фолио от небьющегося СТЪКЛО] Защитете своя i Phone 14 Pro Max (6,7 инча) със защитно фолио от закалено стъкло Вена.За разлика от други предпазни стъкла, нашата защитно фолио за екрана не се разбива на парчета, което прави нашият продукт, е по-безопасно в сравнение с други.Тази защитно фолио за екрана също е съвместим с всички чехлами Вена, включително v Commute и v Armor, осигурявайки надеждна защита на вашия телефон. [Технология на 2.5 D CURVE] Насладете се на отлично качество на дисплея на вашия телефон, предпазва екрана. Защитно фолио от закалено стъкло Vena - една от най-модерните протектори от стъкло, предназначени за контура на вашия i Phone 14 Pro Max (6,7 инча) за да се гарантира пълно покритие на екрана.Тънък черен кант по ръба на защитно фолио гарантира, че защитно фолио за екрана, биологично ще се побере във външния вид на вашия i Phone. [ОЛЕОФОБНОЕ покритие срещу петна] Насладете се на плавно горивото докосване на екрана, без да влияе върху чувствителността на дисплея.Олеофобное покритие превръща течността в топки, за лесно почистване, благодарение на гидрофобным свойства.Повече няма и следа от пръстови отпечатъци, драскотини или други замърсявания. [ГАРАНТИРАНО УДОВЛЕТВОРЕНИЕ] Опаковка включва в себе си инструменти за инсталация и инструкции.

Повече информация

Най-добри оферти в категория