.

.

ihomecooker Органайзер за чекмеджетата за подправки, Буркани за подправки, Поставка за подправки С възможност за разширение от 8 до 16, 3 Нива, Поставка за плотове, Поставк?

ihomecooker Органайзер за чекмеджетата за подправки, Буркани за подправки, Поставка за подправки С възможност за разширение от 8

BGN 34.36

Сума
Налично за поръчка

Увеличете, за да конфигурирате подходящите размер : Поставка за съхранение на подправки с щепсел полочным притежател на различно разширение и настройкаВсяка поставка за подправки е с размери от 7,99 х 5,7 х 1,49 инча и се разширява в широк от 8 до 16 инча. 3 НИВА ТАВА Подходящ за настаняване на консумативи в чекмеджета офис бюрото.ФУНКЦИЯ : ще ви Помогне да се съхраняват бутилки и буркани вкъщи.Създайте за себе си повече пространство в мръсни кухненски шкафове, на рафтове в килера. Увеличете, за да конфигурирате подходящите размер : Поставка за съхранение на подправки с щепсел полочным притежател има възможност за разширяване и настройка.Всяка поставка за подправки е с размери от 7,99 х 5,7 х 1,49 инча и се разширява в широк от 8 до 16 инча. 3 НИВА ТАВА Подходящ за настаняване на консумативи в чекмеджета офис бюрото.ФУНКЦИЯ : ще ви Помогне да се съхраняват бутилки и буркани вкъщи.Освободете за себе си повече пространство в захламленных кухненски шкафове, рафтове и килер.

Повече информация

Най-добри оферти в категория